top of page

Ηλίας Μπουρνιώτης... ανήκει και στηρίζει το Ελληνικό rock τραγούδι. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Free R


Ο Ηλίας Μπουρνιώτης γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης . Από παιδί ασχολήθηκε με τη μουσική και συμμετείχε σε διάφορα τοπικά συγκροτήματα.

Πήρε μέρος στο πρώτο φεστιβάλ Νέων Δημιουργών "Νικόλαος Άσιμος" με το δικό του τραγούδι "Πού είσαι" στην Κοζάνη το οποίο κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία General Music του Σωτήρη Σταματελάτου στην Αθήνα.

Έχει εμφανιστεί σε γνωστά club και τηλεοπτικές εκπομπές. Συμμετείχε σε συναυλίες συλλόγων, δήμων και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Το 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος "Αγάπες μου περασμένες" σε στίχους και μουσική του ιδίου καλλιτέχνη Ηλία Μπουρνιώτη και με ενορχήστρωση του καταξιωμένου στο χώρο του Γιάννη Γκιούρα. Η ηχογράφηση έγινε στο studio New Sound στη Θεσσαλονίκη και κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Anti Records με διανομή General Music.

Από τις 18/7/2011 υπήρξε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία INsiteMUSIC, του Κώστα Μπουρμά στην Αθήνα με το τραγούδι "Αγανακτησμένο Rock" σε στίχους Ζωής Γρυπάρη και μουσική του Γιάννη Γκιούρα και το 2012 με το τραγούδι "Ο κόσμος μου, είσαι εσύ".

To Noέμβριο του 2013 κυκλοφορησέ το άλμπουμ με τίτλο "Πότε λοιπόν, θα αλλάξουμε" από τη δισκογραφική εταιρία General Music. Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι 5 με τίτλους "Πότε λοιπόν, θα αλλάξουμε", "Μία βροχή", "Δραπέτης", "Ονειρα" και "Σ' αγαπώ"

Τον Ιανουάριο του 2015 κυκλοφόρησαν δύο τραγούδια με μουσική του ιδίου καλλιτέχνη Ηλία Μπουρνιώτη, με ενορχήστρωση του Γιάννη Γκιούρα και με τίτλους "Μόνο εσένα" στίχοι Χάρις και το "Οσα τραγούδια κι άν πώ" στίχοι του Β. Γιαννόπουλου.

Τα τραγούδια κυκλοφόρησαν από την δισκογραφική εταιρία General Music.

Αυτό το διάστημα, βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει το νέο του digital single, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, από την Free Records, με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.

Μείνετε συντονισμένοι !

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page