top of page

Γνωρίστε την Sunny, μια πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια...

H Sunny γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/1 και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Από μικρή, είχε ανακαλύψει την αγάπη της για μουσική και με την παρότρυνση των γονιών της, παρακολουθούσε μαθήματα φωνητικής, αναπτύσσοντας το έμφυτο ταλέντο της.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο της Νίκαιας, παρακολούθησε μαθήματα Aνωτέρων Θεωρητικών της μουσικής, πιάνου και τραγουδιού, κατανοώντας σε βάθος αυτό που τόσο αγαπούσε και βελτιώνοντας παράλληλα την τεχνική της.

Τώρα, ετοιμάζεται για την εισαγωγή της στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές (Μελίνα Μερκούρη, Θανάσης Βέγγος κα) αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κοινό όσο και στους συναδέλφους της, για τις φωνητικές και ερμηνευτικές της ικανότητες.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio όπου ηχογραφεί το πρώτο της τραγούδι, με τον πρωτότυπο και επίκαιρο τίτλο "Selfie" με την υπογραφή τόσο στη σύνθεση όσο και στον στίχο του πρωτοεμφανιζόμενου Σωκράτη Τουραμανίδη. Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.

Το νέο digital single "Selfie", θα κυκλοφορήσει ψηφιακά μεσα στις επόμενες μέρες, από την Free Records, την δισκογραφική που υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες.

Μείνετε συντονισμένοι... τα καλύτερα έρχονται !


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page